Ferm living design voor de kinderkamer

Ferm living is een Deens designmerk voor je interieur. De stijl kenmerkt zich door eenvoudige, moderne vormen in zachte tinten. De eerste lijn van producten die Ferm Living op de markt bracht, was behang. De reden hiervoor was dat de oprichtster van het bedrijf niet het behang kon vinden dat ze zocht. Inmiddels is de collectie uitgebreid met diverse accessoires en meubels voor je interieur zoals bijvoorbeeld lampen, kussens en klokken. De ontwerpen voor de kinderkamer heeft Ferm Living ook in mooie rustige kleuren gehouden. De gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk natuurlijk en biologisch verantwoord.

interieur van Deens merk

Ferm Living uniek behang

Ferm living heeft voor de kinderkamer prachtig behang. Het zijn lieve retro behangetjes met een frisse look. Het behang heeft zachte, vaak gedempte kleuren die prettig aan de ogen zijn, en toch is de decoratie heel opvallend. Het geeft vrolijkheid aan de kinderkamer zonder schreeuwerig te zijn. Het behang is gemakkelijk te plakken, het is milieuvriendelijk en het is afwasbaar. Dat is ook niet onbelangrijk in een kinderkamer. Vaak kun je een gratis staaltje aanvragen om te kijken hoe het er in het echt uitziet.

Ferm Living speelgoed en accessoires

Ferm living heeft ook fijne kussens, dekbedhoezen beanbags en quiltdekens voor de kinderkamer. Perfect voor je kind om op te spelen. Er zijn ook speelobjecten en een wanddecoratie waar je speelgoed in op kunt bergen. De zachte tent zal zeker bij kinderen in de smaak vallen. Het is een kleine tent met raampjes, gemakkelijk om op te zetten en om weer op te ruimen. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren.

Voor baby’s en peuters zijn er prachtige muziekdozen verkrijgbaar, zachte ontwerpen van verschillende dieren met elk een eigen stijl. Voor de hele kleintjes zijn mooie mobiels voor boven het wiegje te koop. Of wat dacht je van prachtige bedbumpers die bij het dekbedhoesje passen? De bedbumper voorkomt dat je kindje per ongeluk uit bed rolt. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en ze zijn volledig wasbaar.

Alle ontwerpen van Ferm Living zijn zo ontworpen dat je ze heel gemakkelijk kunt combineren en onderling uitwisselen naar eigen smaak. Op die manier creëer je je eigen unieke design voor het interieur van de kinderkamer.