Hoe Maak je je Deuren en Vensters Veilig tegen Inbrekers

Een huis is onvolledig zonder deuren en vensters en of je nu akkoord gaat hiermee of niet, dit zijn de twee belangrijkste schuldigen op vlak van inbraken. De inbrekers komen ofwel door een deur ofwel door een venster binnen in een huis. Sloten op vensters en deuren installeren is een procedure die bij bijna iedereen thuis is uitgevoerd, toch zijn er nog steeds inbraken in huizen. Dus als je nu aan het denken bent om je deuren en vensters veilig te maken tegen inbrekers, zal je alles wat je moet weten leren in dit artikel.

Juiste Verlichting

Weet dat geen enkele inbreker in je huis zal komen als het goed verlicht is. Met andere woorden, zorg ervoor dat je goed licht geïnstalleerd hebt bij alle toegangen tot je huis. Lichten met bewegingsdetectie installeren bij deuren is ook een goed idee om inbrekers die in je huis willen inbreken af te schrikken.

Glazen Schuifdeuren

In huizen met schuifdeuren en ramen is het belangrijk om sloten te installeren die vooral voor zulke deuren en ramen gemaakt werden. Je kan zelfs speciale sloten kopen voor zulke glazen schuifdeuren door een nagel in het schuifraam te hameren als het raam gesloten is.

Vergrendelingssloten

Een ander idee voor diegenen die manieren zoeken om deuren en vensters veilig te maken tegen inbrekers is het gebruik van vergrendelingssloten. Door ongeveer 1” in het deurkader te gaan, geven deze sloten een stevige veiligheid voor deuren en vensters. In plaats van kettingsloten te vertrouwen, probeer om vergrendelingssloten te gebruiken.

Installeer Kijkgaatjes

Deuren zullen dieven nooit toegang geven als je er kijkgaatjes in geïnstalleerd hebt. Kijkgaatjes in vensters helpen je om te zien wie er voor je deur staat. Bij deuren waar je geen kijkgaatjes in kunt installeren, kan je ook een ronde autospiegel op een venster installeren dat de voorkant van de deur toont. Dat doet hetzelfde.

Neppe Camera’s

Wat denk je van de persoon die je huis binnen wil gaan met foute redenen voor de gek houden door neppe camera’s rond je huis te installeren. Plaats deze neppe camera’s op een plaats waar dieven er niet aankunnen maar toch zichtbaar zijn zodat je ze wegjaagt.

Ondoorzichtige Gordijnen

Laat niemand in je huis kijken door toffe doorschijnende glasgordijnen te installeren. Gebruik in plaats daarvan kan je ondoorzichtige gordijnen bij deuren en vensters installeren.

Voor meer informatie over hoe je deuren en vensters veilig kan maken tegen inbraken, bezoek onze website: https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag