PAW Patrol speelgoed bestellen om zo je kinderen dolblij te maken

Als volwassene een cadeau uitkiezen voor een jong kind is erg lastig. Je hebt natuurlijk hele andere interesses dan iemand die 4 of 5 jaar is en je hebt een heel ander perspectief op alles. Voor kleine kinderen is de wereld hun speeltuin en ze kunnen door hun grote fantasie dan ook de meest spannende avonturen beleven met hun vrienden. Maar wat voor cadeau geef je dan aan zulke kinderen? Een goede tip is om hun favoriete serie als inspiratie te nemen voor het cadeau. En welke serie is er nou spannender en leuker dan PAW Patrol? Als je zelf kinderen hebt, heb je deze serie vast al een paar keer, of elke dag, voorbij zien komen. In dit artikel zullen we meer vertellen over PAW Patrol speelgoed bestellen en de serie zelf, zodat je gezellig mee kan praten.

De spannende avonturen uit PAW Patrol

Natuurlijk is het heel leuk om PAW Patrol speelgoed bestellen en kleine kinderen blij te maken, maar het is nog leuker als je zelf ook iets over het PAW Patrol speelgoed weet. Op die manier kan je volop meepraten over de avonturen die de personages beleven. PAW Patrol volgt acht stoere puppy’s die keer op keer spannende avonturen beleven. Ze werken samen met een 10-jarige jongen, Ryder, die de puppy’s waarschuwt met zijn Paw Pad. Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma haasten zich dan allemaal naar het hoofdkwartier. Alle pups zijn een ander ras en hebben een persoonlijkheid die hierbij past. Zo is Chase een stoere Duitse Herder en woont de husky Everest in de bergen en houdt enorm van ijs en sneeuw. Elke pup heeft zijn of haar eigen specialisme en samen kunnen ze iedereen helpen!

Het juiste PAW Patrol speelgoed bestellen

Alle puppy’s zijn natuurlijk heel anders en daarom heeft bijna ieder kind wel een favoriet. Elke pup heeft namelijk een eigen ras, een eigen specialiteit, kleur en slogan. Zo hoort de kleur blauw bij Chase en werkt hij bij de politie en elke keer als hij op missie gaat, roept hij: “Chase is er mee bezig!”. Stella roept echter “Klaar voor een ritje in de lucht!” wanneer ze in haar roze helikopter springt. Voordat je PAW Patrol speelgoed bestellen, is het daarom erg handig om te weten wie de favoriete pup is. Zo kan je vol zekerheid het juiste PAW Patrol speelgoed bestellen.

Heel veel keuzes bij PAW Patrol speelgoed bestellen

PAW Patrol is een heel groot succes bij kleine kinderen en daarom is er ook heel veel speelgoed van gemaakt. Zo zijn er actiefiguren van elke puppy met een speciaal object wat bij zijn of haar specialiteit past. Verder zijn er ook knuffels van alle puppy’s. Van kleine knuffels die aan een tas te hangen zijn of grote knuffels die mee te nemen zijn in bed, er is keuze genoeg. Daarnaast zijn er ook puzzels, boeken en zelfs schoolartikelen zoals tassen, etuis, notitieboekjes of pennen. Zo kan je bij Geschikt Speelgoed voor elke situatie en budget PAW Patrol speelgoed bestellen!