Onze nieuwe tuin

Wij hebben afgelopen lente een nieuwe tuin aangelegd. Doordat wij in een 2 onder 1 kapper wonen is het voor ons van belang dat wij in overleg gaan met onze buren. Aan de achterkant grenzen wij aan de weg dus kunnen wij zelf bepalen hoe wij onze tuin willen afdekken. Daarnaast is er ontzettend veel werk verricht in onze tuin. 2 nieuwe heggen/schuttingen een nieuwe grasmat en nieuwe borders.

De schutting

Doordat wij in een 2 onder 1 kapper wonen overleggen wij met onze buren wat wij als tuinscheiding willen. De oude schutting zag er oud en versleten uit waardoor wij ervoor gekozen hebben om een nieuwe schutting uit te zoeken. We hebben samen wat onderzoek gedaan en zijn uitgekomen bij schutting Enschede. De voordelen van een schutting zijn voor ons dat we veel keuze hebben uit de verschillende soorten keuzes. Doordat wij en onze buren wel een totaal andere smaak hebben is het voor ons fijn dat er zo veel verschillende soorten keuzes zijn in schuttingen. Daarnaast zijn de schuttingen duurzaam.

De heg

Aan de achterkant van onze tuin willen wij graag wat groen inbrengen. Doordat wij dus samen met onze buren een nieuwe schutting hebben uitgezocht. Hierdoor hadden wij besloten om te gaan voor een Thuja heg. Dit zorgt voor veel meer groen achterin onze tuin en dit vinden wij ontzettend belangrijk. Doordat wij midden in een woonwijk wonen is er weinig groen rondom onze tuin. Wij hebben daarom een mooie grasmat laten aanleggen en de borders in onze tuin ook van wat hogere groene planten laten voorzien. Ook hebben wij dus een mooie grasmat laten aanleggen. Deze grasmat was wel wat aan de dure kant maar wel ontzettend mooi en strak. Dit geeft voor ons meer het gevoel van de natuur en dat is iets waar wij ontzettend gelukkig van worden.